Прекрасний вірш, п.Наталю! Не знаю чому, але він мені прозвенів піснею, не читався, а співався. Сказані Вами слова відгукнулися в моєму серці. Дякую! Одруківка в слові "прекрасна" у двох катренах.
Хороший вірш розповідь - і питання до совісті тих хто продається. Та шкода , ми , ті люди що серцем переживають за Україну , такі слова , по букві переживають у душі , бо кожна буква написана ніби кожною кровиночкою , але хіба раб , ( більшість жителів Росії), зрозуміє тих , хто вже прихопив у груди трішки волі ( про більшість українців...). Треба молитися , щоб хворі люди ( це про зрадників і рабських росіян) почули в кожному слові не тільки почуття болю кожного українця , а ще щось вічне , --Божу любов до тих хто заблукав в нетрях лукавства і зради. Дякую за прекрасний настрій.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")