Вогонь боротьби в нашім серці палає
І пращурів дух нас до бою зове
А військо могутнє щомиті зростає
І сміло й відважно до бою іде
Нехай ворогів хоч мільйон наступає
Живими нас точно ніхто не візьме
Сміливі бійці свою кров проливають
Бо знають що сорому мертвий не йме
Слов`янські мечі вража кров омиває
І клятого ворога менше стає
Щити з оберегами нас захищають
І хоч не один з нас у битві впаде
Дорожче ніж честь в нас нічого немає
І кожен за неньку Вкраїну помре
Хороший вірш. І все-таки хай краще помирають наші вороги, а ми маємо жити і жити в нашій славній Україні.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")