Деже вдалий дебют панно Роксано!Твір заслуговує похвали. Але, на мою думку, над ним траба трішки попрацювати, щоб додати більш вираженості сюжетної лінії. Якщо Ваша ласка, можете прислухатись до поради: Вже котрий день ідуть дощі,- то плачеш батьку, ти, бо в місті посмішок сумні тепер настали дні. І місто посмішок тепер змінило сміх на плач де було свято,- ходить смерь, сини в труні лежать. За волю Неньки і за мир лягли вони в бою. Не радощі вже нині там,- печаль у тім краю. Там місто посмішок в цю мить палає у вогні. Не посмішки, а плач і крик лунають ночі й дні. Творіть, Ви талантлива!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")