Триклятий ворог російський, навіщо ти лишив сад без коріння? Навіщо відібрав в народу землю? Щоб зробити з неї безлюдний острів! Біжить тепер цей корінний народ та й в Україну: вона йому миліша. Він має тепер два рідних прапори - кримськотатарський та жовто - блакитний, від яких в тебе очі сліпнуть! Та народ повернеться й житиме там! Бо як співається: "Без коріння сохне все живе" А він повернеться в рідну домівку й житиме там! ЖИТИМЕ! Та не з тобою, вороже, а з Вкраїною!
Задум хороший , окремі фрази глибокодумні , а окремі треба б оформити глибшою думкою , бо все надто простенько. Верліб - хоча не має ритмічної форми і опори , мусить видати із себе глибокий зміст , суттєву виразовість , щоб верлібр не склався у прозу . Проза - це розповідь просто і суттєво , верлібр - глибоко і сутністно , часто навіть має два і більше розуміння . ( це своїми словами , як я розумію ...) А взагалі - спасибі , бо у пошуках людина вдосконалюєтдься , бажаю вам творчого надхнення !
У вас добре серце , яке переживає кожним словом те що зараз є на Україні , і це головне , далі бажання шукати глибші думки , працювати над фразами , щоб було краще звучання . Думка є , бажання - повинно бути , і пошук - це головне , читати поетів які вам до душі і вчитися у них , і з часом все прийде ! Бажаю успіхів , творіть серцем шукаючи глибину почуттів у словах !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")