Мабуть я гріх беру собі на душу ,
Бо ж ти казав “не проклинай”, я мушу !
Та ще й тебе я ,Господи, благаю,
Спали його і не впусти до раю!
Не можу я спокійно більше спати,
Коли ридає десь над сином мати,
А він брехню по світі розпускає,
Що, бач, рятує нас , обороняє!
То ж будь ти проклят, як і той Раз-путін,
А ти такий, як перший , Другий -путін,
За те ,що Україну ти вбиваєш
І свою рашу нам у горло пхаєш!
Ізгинь маро! Хай буде в пеклі свято!
Горітимеш ти довго і завзято!
Позбавиться Вкраїна вражих “путін”
Згине назавжди цей проклятий трутень!
|