Ой, зібралися лелеки,
Відлітать в краї далекі,
Кажуть, щоб і я летіла,
Ще й дарують свої крила.
Там за морем сонце гріє,
В теплих променях леліє,
Перебудеш цю содому,
Та й повернешся додому!
Ой лелеки, птахи білі
Ви ,де сонце ,там би й сіли.
Мені сонце не підмога,
Як нема свого порога!
|