Найбільший гріх ,плекати срах,
Він з`їсть найкращі плани,
Впаде будова, якщо дах,
Будують клептомани!
Чудовий дім! Мов хмародер!
Високий, йде у хмари,
Для нас усіх -гіпнотизер!
Не дім, а Бога дари!
Та правда тут, ось наяву!
Без даху дім- провалля!
Бо архитект набравсь страху-
Завчасна слава! Сальва!
І п`яні всі робітники ,
Ось-ось і дощ поллється,
Стукочуть знову молотки,
“Браток” в кулак сміється!
|