Україна переможе! (Патріотичний вірш)
Я вірю завжди тільки в те,
Що Україна розцвіте!
Ворогів всіх відженемо.
І чудово заживемо.
Всі україці люди щирі.
Ми привикли жити в мирі.
Ми любимо Україну!
Нашу неньку - Батьківщину!
За неї всі підемо в бій.
Ми скажемо Пуйлу: - СТІЙ!
- В українців не стріляй!
- Танки й зброю розвертай!
- Ми не дозволимо стріляти.
- Людей мирних убивати.
- Ми до сих пір були братами.
- Тепер стали ворогами.
- За що стріляєте ви в нас?
- За що? Запитуємо в вас?
- На крові щастя не знаходять.
- По трупах ногами не ходять.
- Ви тут щастя не знайдете.
- З чим прийшли і з тим підете.
- Прийде вже скоро така дата.
- Від БОГА прийде вам відплата.
- Він один лише все знає.
- Кого яка кара чекає.
- Поки не пізно - огляніться !
- І до Росії поверніться!
Молюсь завжди за Україну.
За свю рідну Батьківщину!
Нам всім ГОСПОДЬ допоможе
І УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!!!
Додав: barankev-alla (09.02.2015)
| Автор: © АЛЛА БАРАНКЕВИЧ
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.