знову МАСЛЯНА...
От з нову Масляна настала
На жаль, в крові, як й рік тому…
Весна ж дорогу вже шукає
І на Донбасі, і в Криму…
Не може в Україну влитись
Через навалу Сатани,
Птахи не хочуть тут гніздитись
Й співати ранньої пори…
Могил добавилось й курганів
На моїй втомленій землі,
Гуляє ворог скаженілий,
Кров випиваючи з душі…
Складати пісню погребельну
Спішить карбуючи слова…
Але хоч зранена смертельно,
Моя Вкраїна ще жива!
Жива і буде завжди жити
Допоки доньки є й сини,
Готові й кров’ю окропити,
Всі косогори щоб цвіли.
Щоб знов лунали тут веснянки,
В танок побігли дітлахи
А Україна щоб Воскресла
І відродилась від війни.
Як Фенікс з попелу піднявшись,
Гіркий ковтнувши біль і гріх,
Щоб ожила як Ненька рідна
Й лунав дзвінкий повсюди сміх.
Благаю знову в Бога ласки,
Щоб захистив він мій народ,
А всіх отих, хто Неньку зрадив
До Пекла опустив з висот…
Своїм мечем щоб охорону
Моїй землі приніс з Небес,
Щоб залунало мирне знову –
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
16.02.2015 Іванна Осос
Додав: Lilafea (16.02.2015)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Вірші про Україну
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1557 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА