Так відступили! Знали- будуть “Крути”!
Дебальцевe! Ні зброї, сил нема,
Все ж наші хлопці в серці , не забуті,
І їм усім належиться хвала!
Схилімо ж голови, вони герої!
Не зламні наші віддані сини,
Покличе край і знов підуть. За волю!
Під ноги ляжуть підлі вороги.
Не спи Європо! Знаємо, що буфер
Тобі вигідний. Все ж ти не барись!
Кордони не тривкі, прийде люцифер
І на твою неторканість. Дивись!
Запізно буде! Здана Україна,
Ослаблена, не зможе боронить,
Всесвітня трейтя ,кінцева руїна.
Підтримайте тепер москву спинить!
Не треба нам кричать на Президента,
Зробив цей відступ, щоб були живі!
Без зброї гріх тримать, вбивать дощента.
Америко! Європо! То де ж ви!
|