Майдан -
Велике серце України ,
Мов дзвін вдаряв у такт життя,
Всі розуміли, ми єдині !
Всім хто повстали, чаша ця!
Майдан -
Розкрив широко наші очі,
Стояли всі плече - в - плече,
Шукали правду всі охочі,
Вбити брехню, що всім пече!
Майдан -
Зродилась доблесть, честь, геройство,
Любов до рідної землі,
Не завжди грала роль потомствa,
Чи українець ти ,чи ні!
Майдан -
Навчив всі люблячі народи,
За Україну йшли у бій,
Зникали тут різниць незгоди,
Єднала мова спільних дій!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
То ж слава вам , хто звідки з роду-
Максим, Юрко,Сергій, Назар...
Вас не забудуть! За свободу
Ви всі повстали ! В серці жар!
Замають синьо- жовті стяги,
У полі маки розцвітуть,
У кожій квітці ваші змаги
Будуть живі! Вони не вмруть!
|