І де воно взялось, таке паршиве,
Чи мати ненормальною була,
Пихате, загрибуще, вередливе,
Якої нації порода, й сам не зна!
Твердить -“Один народ існує ,
Такого, як УкрАїна нема!
Ми допоможем тим, що нас не чує,
Для них же рік ведеться ця війна.
-Розіб`ємо ті мрії нереальні,
Москва їх мать! А Київ, це дочка,
Народ у нас найбільше ідеальний,
І вас не пустим зі свого гачка!”
Чи думаєш ти перший це торочиш,
Збираєшся “переробить” народ?
Надурно голову собі морочиш ,
У душах нації захований наш код!
Не знайдеш! Не одягнеш більш кайданів!
Тобі такого Богом не дано!
Врахований ти будеш до тиранів ,
За ними підеш в пекло всеодно!
|