СХАМЕНІТЬСЯ
Люди, прошу – схаменіться!
Ну навіщо ця війна?
Не стріляйте, зупиніться,
Батьківщина в нас одна.
В нас єдина Україна,
Не діліть на захід, схід.
Рідна мова в батька й сина,
Прапор та козацький слід.
«Руський мир» із глузду з’їхав,
Ну скажіть, який ж це брат?
Той, хто ворожнечу сіяв,
Є кремлівський окупант.
Він прийшов людей вбивати,
Неньку нищити мою,
Щоб лише завоювати,
Землю рідненьку твою.
Захисти свою Країну,
Та звільнися від катів!
Єдність нам дарує силу,
Проти клятих москалів.
Олександр Кобиляков
Додав: kobylyakov (08.06.2015)
| Автор: © Олександр Кобиляков
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА