Дитяча мрія, Діти бачать осінь багрову, Як не тремтить золотий лист. Усміхнена матуся співає колискову, Не шукаючи їм від куль захист. Вони світлого неба жадають, Без вогняної хвилі. Де казкове життя процвітає, В їх очах щасливих. Як звінок кличе до школи, І лунає веселий сміх Де воля в роздоллі, Несе їх радісно в політ. В дітей одна завітна мрія , Коли ж засяє мирний час. Матуся пригорне свого улюбленого сина І листочок затанцює .веселий вальс.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")