**
"Політика – брудна зараза"
Прослухав співи від Ляшка:
Вже патріотів садять в тюрми! …
І голос гнівний, аж сльоза…
В них біль за напади тортурні
Святих, незайманих і білих
Зняли без шани із небес!
Цих янголяток добрих, милих,
Вчинив наруги злий процес.
І з розіпнутих тягли жили
Пообривали крила їм
А потім чуба поголили
Зневоливши в казенний дім.
Хіба ж ті янголи хотіли втіхи?
Хіба ж то вдячність за добро?
Як квочки зносили по крихи
Любові світлої пшоно
Вони, мов страдники, за віру
Віддали сили і майно
І жебраками гнули спину
Ступивши першими в багно!
А там, вже звісно, замастили
Долоні струджені свої
А те, що крихти в них осіли? –
Ні!
То від страждання мозолі. 041115
політика - брудна справа... але всі в неї лізуть вперто. як свині до корита. бо то влада і гроші...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")