Розділяй, володарюй —
вороги так хочуть!
Брат на брата нас ведуть
і біду пророчать!
Нас знешкодять задля них
нашими ж руками,
Щоб жили вони затим
в розкоші віками.
Щоб гнобили нас ізнов,
не давали жити,
То не йдіть на це, брати,
треба всім дружити.
Наша сила є у тім,
щоб усім єднатись,
І тоді вже буде слід
ворогам боятись.
Хай любов зростить у нас
розум і пошану
До держави, до людей —
тоді буде шана.
Дай нам Боже! Поможи!!!
Нам подай любові.
Не розмежуватися в
Донецьку та Львові!
Всі ми діти, всі твої,
Прагнемо до правди.
Дякую щиро! А критика, якщо вона здорова, то на користь, головне сприймати її правильно. Хочеться для держави як найкраще, хочеться пишатися всім, що у нас є. Бажаю успіху.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")