Всесильний, Всемогутній і Величний! Звертаюся з молитвою до тебе. Дай пережити час для нас трагічний, Нам твоя поміч так сьогодні треба! Благаю, мій Всещедрий, милий Боже! Зглянься на нас беззахисних і грішних. Хто, крім Тебе, нам справді допоможе, В тобі закони Істини Всевічні. Благаю і молюся я смиренно, І вірую, що лиш в Тобі вся сила, Звертаюся побожно і натхненно, Бо потерпає рідна Україна. Бо гинуть хлопці, материнське горе Летить стрілою в саме серце мами, І тішить Боже, що ми всі з Тобою, А винні ми у всьому тільки самі. Молю тебе, Великий і Єдиний!!! Пролий любов до чад своїх незрілих, Нас не карай суворо за провини, Хай ворог розверне смертельні стріли. Вже пролилося так багато крові, Забрав ти кращих за людські провини, Благаю, Боже, хай не буде нових! Спаси весь світ і рідну Україну!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")