Через терни до зірок ми дістатись зможемо, Коли з нами віра й Бог, все ми переможемо. Через терни, в боротьбі та в душі з надією, Щоб не черпати журбу, ми мовчать не сміємо. Наше завтра — то є ми, те, що ми посіємо, Що ти виростиш — візьми, маємо, що вміємо. Нарікати нам не слід на війну з Росією, Треба патріотом стать — те, чого не вміємо. Ось коли прийде той час — і ми всі прозріємо! Буде все гаразд у нас, бо ми разом діємо. Через терни до зірок разом з Україною, Допоможе хай нам Бог, все, про що ми мріємо!
То є правда, то є ми, Навчимося діяти, Станем гідними людьми, І по честі міряти. Вже втомились від брехні, Не казанські сиріти, Ми нащадки козаків, В себе треба вірити!
Не прийде той час, коли всі станемо патріотами... Дуже Ви наївні, бо вірите що буде гаразд... Гріхи людські не зникають, а значить все буде повторюватися: війна, зрада, голод і розпач...
Дякую, мої дорогі оптимісти, ви чудові! Ви прекрасні!!! Ось з такими у нас буде все гаразд, бо повірі і матимемо. "Кожний отримає по вірі його.." - Свята книга Біблія.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")