Нам двадцять п’ять, та що ж ми нажили?
Свою державу і… здається все…
А ще – панів, на батьківській землі
Занепад, хаос, бідність та брехню
Ще незалежність, але ж тільки ще…
Бо маємо ж війну…
Нам двадцять п’ять, амбітні, молоді…
Ми прапор маємо, прадавній герб!
А решту ще здобудемо в житті
Але для кого буде майбуття?
Для тих, що гинуть? для чужих потреб?
У нас іде війна!
Нам двадцять п’ять, сьогодні свято вже…
Концерт, парад, напевно ж і салют..
Когось в ато осколок не мине
Невже несолідарні ми такі?
У пам’яті герої не помруть –
А у війні?
Так, нас негаразди заїдають, але скажіть, хіба можна зробити все одним днем?...Ми, хоч маленькими кроками, та все ж вилазимо із цього хаосу, а сьогоднішній парад укріпив у мені гордість за державу, і все це всього за два роки, а ми такі нетерплячі хочемо все і відразу. Скоро, лиш казка кажеться... Вважаєте, що не потрібен був парад і свято? А я вважаю, що потрібен, хоч би для того, щоб люди побачили, що ми вже не такі сліпі котята, як малює це Росія. Щодо війни, то на неї працюють всі, починаючи від президента і до пенсіонера, різниця тільки, що над вашими головами свистять кулі, а в пенсіонера нема куска хліба, а померти можна, як від кулі, так і від голоду. Будьмо оптимістами, не будім фантазію, не накликаймо на себе ще більше горя, і війна швидше закінчиться.
Спасибі за коментар. Для того щоб каятись, вибачатись, змінюватись, іти до кращогом - потрібно бачити та усвідомлювати свої помилки, негаразди та проблеми.. А інакше це все бути переливання з пустого в порожнє... Я вже покинув лави збройних сил... Зараз я вдома і мене тривожить ставлення, яке нам НАВЯЗУЮТЬ... Немає там в АТО тої техніки та озброєння , що була на параді... (деякі одиниці і то набагато старішого зразка)... Армія тримається на честі та відданості патріотів і все. Я хотів цим віршем підкреслити, що не все , що говоритимуть на параді - правда. А для того щоб щось змінити - потрібно усвідомити, що ж не так і в чому нас обманюють... Я теж вірю в краще, але зрозумійте правильно - з такими кроками влади, нічого доброго в майбутньому нас не чекає...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")