Не пророк я, та бачу, що сходить вже кров’ю
України душа, розриваючись вщент,
Та байдужість царьків своєму безголов’ю
Зводять знову бездарно новий монумент.
Не дратуйте народ, посіпаки-нікчеми!
Чи до влади дорвалися, решта – пусте?
Вже не раз у непам’ять зникали системи,
Так і ваше життя забуттям поросте.
Ви муруєте замки на вдовиних сльозах,
Ви будуєте храми, щоб душі спасти,
Та вже зважені ви на вселенських терезах -
Божу руку не зможе ніхто відвести!
Ви на крові Майдану піднялись на трони
І обплутали всіх павутинням брехні,
Зневажаєте землю свою і закони -
Вам горіти за це у пекельнім вогні!
Для нащадків своїх недолугих і хтивих
З України здираєте шкіру живцем.
У законах пустих, рукотворних, фальшивих
Прописали лазівки химерні тихцем.
Все вам мало. Ніяк не стягти із корита.
Тільки в крісло, - і жир аж із рота тече.
Не пророк я, та чую – могила розрита
І пекельний вогонь вам у спину пече!
Чи гадаєте що, на землі ви всі вічні?
Що за дзвін золотих вже купили життя?
Хабара не бере за гріхи потойбіччя -
Тож безславно зійдете усі в небуття!
І хоча не пророк я, та вірю, що встане
Україна з колін від степів до Карпат,
Аж тоді між народів і націй засяє
Наша сила і міць, мов дамаській булат! 5 вересня2016
Напевне наша віра замала, бо вже не одне покоління вірить і намагається вивести Україну із злиднів, і щось не виходить чи, може, ми такі вже недолугі, що дозволяємо собою керувати, чи дуже нетерплячі і хочемо все, і відразу, але щось тут не так, хоч мудрі люди кажуть: Все що важливо не буває швидко, все що швидко тільки метушня.
Аж дух перехопило, поки читала Вашого вірша Дякую! Майстерно і правдиво! Дуже влучно. Та будемо сподіватися, що жертви були не марні. Адже, не може такий безлад тривати вічно. Миру нам усім і щастя!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")