1.Україна – країна смутку і краси, Країна славетної жіночої вроди. Країна мужності, віри й боротьби, Країна з жагою до свободи. 2.Країна поетів, вольних вітрів, Країна колосся запашного. Країна соняха й зелених лісів, Країна, що дана нам Богом. 3.Країна Дніпра, синього неба, Країна майбутнього, що має славетне минуле. Це все для нас: для мене й для тебе, Борися за неї, мій милий друже. 4.Країна сміху й мелодійної мови, Й країна болі й пісні сумної. Країна, землі якої захлиналися кров’ю, Країна з жагою до волі. 5.Країна, де люд роботящий, Ласий шматочок для загарбного врага. Тут люди віри, й вони не пропащі, Бо разом в біді стоять до кінця. 6.Ми відроджувались з руїн і пожарищ, Несучи незгасимий вільний дух народу. І весь свій вік ми завжди знали, Що варто вмерти тільки за свободу.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")