1.Дякую, брате, за мужність твою, Спасибі, рідний, за твоє завзяття. За твою безстрашність дякую в бою, За ваш патріотизм я вдячна, браття. 2.Поклін низький вам за турботу вашу, За незламність духу кланяюсь я вам. Йдучи до бою – в ваших очах не має страху, Й свою країну не віддасте катам. 3.Спасибі, любі, за непробивну стіну, Яку ви собою утворили. Й за рідну землю боретесь свою, Воюєте, бо інша вам не мила. 4.Я вдячна вам за вашу відданість державі, Й за доблесну відвагу висловлюю подяку. Я вірю, що від ворожої облави, Ви звільните державу й врятуєте від краху. 5.Ви мусите, бо вибору не має, Повинні ви, бо зобов’язані життям. Вкраїні - ненці, що зараз так страждає, Й рідній землі, що хліб дарує нам.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")