Йшов Порошенко з автоматом, А Гройсман ніс гранатомет, Вели бригаду всю в атаку На москалів ішли вперед.
Там Парубій із кулемета, Косив сепарів, мов траву. Турчинов «наголо з багнетом», Московську різав шантрапу.
А перша леді в медсанбаті, Сорочку рвала на бинти, Бо медсестрою до солдатів Пішла служити в час війни.
І діти їхні всі в окопах Безстрашно ворога стріляли, І «Ще не вмерла Україна», Сто грав прийнявши, заспівали.
Луценко з града бив по гадам, Палив проклятих ворогів Кричав «За годіну, за сталіна!» (від люті в хлопця дах злетів.)
Аваков йшов у психатаку, Прикривши яйця рюкзаком, Всі вороги попадали на сраку, З таким зустрівшись, козаком.
Тут ополченців цілий стрій, Прийшов душити ворогів: Марчук , і Кучма й кум пуйла, Пропивши мінський весь формат, В потрібне русло повернули, Скрутили Путіну по дулі.
Настав нарешті перелом В великій битві «ватерло», Під кодом-назвою АТО, Розбили москалів в лайно.
Жидів десантний батальйон, Не батальйон, а вже мільйон! Стояли насмерть до кінця Всі, до останнього бійця.
Ми, врешті , виграли війну, Москву спалили, а пуйлу, Встромили вила в жопу, В Гаагу, через всю Європу, До суду пішки повели…
Дякую вам, друзі, за теплі відгуки.Зла уже не вистачає писати про цю мерзоту, а мовчати не можу, тому й перейшов на сарказм, як вийшло,- судити вам.До речі, сни інколи збуваються, навіть невірогідні. Всім вам творчих успіхів та натхення!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")