Я люблю Україну
Я люблю тебе, моя Україно,
Твої безмежні простори,
Небо блакитньо-синє,
Степ безкрайній і грайливе море.
Я вишиванки люблю квітчаті,
Гучних пісень дзвінкоголосся,
Стежину, що стелиться до моєї хати,
І ланів шовковисте колосся.
Люблю промінчики сонячні ,золоті,
Соковиту в лісі малину,
Срібний місяць, що розважає зірочки,
Про край журавлиний я мрію.
Я гори люблю і стрункі смереки,
Озера, річки і джерельця.
Батьківщино моя, ти так далеко,
Але з тобою моє серце.
Каштани квітучі я люблю,
І повноводного Дніпра схили,
В душі з надією живу,
Що пташка-Україна розправить крила.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")