Яке моє діло до тих
Яке моє діло до тих
Яке моє діло до тих,
Хто насаджає ідолів чужих.
Хто до церкви ходить,
А людей обкрадає,
Хто Бога молить,
А совісті немає?
Яке моє діло до тих,
Що насилують, вбивають,
І Україну обкрадають,
Хто не праведно судить,
Хто невинних губить,
Хто гуляє і краде,
Хто не праведно живе?
Яке моє діло до тих,
Хто ненавидить Україну,
І по телебаченню виступає,
Хто кричить що ми брати,
А в тюрми нас саджає,
Хто привів нас до війни,
І кишені грошима набиває?
Яке моє діло,
Що нарід скривджений мовчить,
Що віри немає,
Що мовчить,
Що до церкви ходять,
А дияволу догоджають,
Ні совісті, честі не мають?
Що нарід спивається,
І грішить словами,
Привчившись до осквернення,
Своєї рідної мами.
Мені байдуже що рим не маю,
Але душею,
Я цього бруду й блуду,
Ненавиджу і не сприймаю. ОК
Додав: nagornyjj (13.08.2017)
| Автор: © Михальнюк Володимир
Ключові (? ): Моя Україна
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА