Холодний вітер недоречний
Зима гуртується кругом
Він чужорідно заперечний
У смерть кидає гамузом…
Картуз заглади надягає
Все світло із душі забрав
Тепер вже кожен це пізнає
Насильством душу витягав .
І налягав сукупним гнівом
Стежки до Бога затирав
І сіяв темряву з посівом
Та й тьму на очі надягав .
Та вибороли вільну волю
Не підемо вже до тюрми
Ми орачі на вільнім полі
Ми волелюбні козаки .
--08—04—2014—07—17—46--
|