СЛЬОЗА СЛЬОЗОЮ СВІТ ЗМІНИЛА
Сльоза сльозину пожаліла,
Утерла ніжно і сплакнула.
Живицю в серце положила,
Душевну рану промокнула.
Нехай вони живі живлющі,
Сльозинки радісні жадані.
В очах своїх коханню сущі,
Живуть – війною неторкані.
Сльоза сльозину запитала,
Чому ти плакати схотіла.
Війна проклята досаждала,
Її спинити – я не сила.
Нехай вони живі живлющі,
Сльозинки радісні жадані.
В очах своїх коханню сущі,
Живуть – війною неторкані.
Сльоза сльозою світ змінила,
Вернула радісні перлини.
На щастя в серце положила.
Щоб разом сяяти віднині.
Нехай вони живі живлющі,
Сльозинки радісні жадані.
В очах своїх коханню сущі,
Живуть – війною неторкані.
|