НАША ПЕРЕМОГА
Кривавий по сОбі залишивши слід,
Війна по тобі прокотилась,
Та все ж з-під уламків, з-під безлічі бід
Ти вкотре уже відродилась.
Був ворог жорстокий, хотів панувать
У нашій країні довіку,
Та вміла ти землю свою захищать,
І спала із ворога пиха.
Спочатку піддавсь, а вже потім котивсь,
До лігва свого безупинно,
Останній нам бій за Вкраїну точивсь
У самому центрі Берліну.
Три чверті сторіччя минуло з тих пір -
Могутня, незламна, єдина,
І знову виборюєш спокій і мир
Для людства всього, Україно.
Я вирє в нову пермогу твою,
Полишить нас ворог останній.
І в день урочистий кажу, що люблю,
І шлю щиросрдне вітання.
Додав: вершник (09.05.2019)
| Автор: © Юрій Іванов
Розміщено на сторінці : Вірші про Україну
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1479 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА