Мені приємно, що ви відчуваєте глибоку відповідальність за долю Вітчизни, що вам до крику болять рани рідного народу. Про це переконливо засвідчує вірш "Моя матуся". Писати правдиво й чесно стає невідступним принципом для всіх нас. Але, на жаль, сам вірш вимагає до себе більшої уваги. Здається, сказати хотіли багато й красиво, та не змогли цього зробити. Як у страву понасипають різних приправ і вона від їх надлишку втрачає свій смак, ось щось подібне залишилося в мене після прочитаного. Просто вам потрібно ще раз вдумливо прочитати весь текст, і я надіюся стане зрозумілим про що йде мова.
Дякую Вам щиро. Вірш з вагомою допомогою shetamara відредагував. А патріотизму в мене, попри розчарування після Революції, ще трішки залишилось. Намагаюсь не здаватись. Спасибі за підтримку духу.
Вибачайте, цілком не зі злого умислу, але чомусь згадався старий анекдот, коли наздоганяють жіночку і кажуть, що вона забула сумочку, а вона у відповідь: "Аллах акбар..."
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")