Я зачарований
тобою,
Мій
вишгородський славний край.
Мені наснаги
трудової
По вінця в душу
наливай.
В дерзанні, в
пошуках постійно,
Байдужий зовсім
до нажив, -
Свої всі вчинки
благодійні
Заради тебе я
робив.
В роботі, в
творчості, в любові
Пройшли мої
найкращі дні.
Тут земляки мої
чудові
І гарт, і спів
несли мені.
Мені і радісно,
і жарко
Стає давно із
року в рік,
Коли
гримкочуть молотарки
І збіжжя
звозиться на тік.
Йдемо навстріч
щасливій долі
Не поодинці,а
гуртом.
І колоситься
жито в полі,
І пісня ллється
за столом.
Я зачарований
тобою,
Моя прекрасна
сторона.
Мов брат стрічається з сестрою,
З Дніпром єднається Десна.
Біліють хмарки
в синім небі,
І хвилі
котяться до ніг.
Мій рідний
краю, я для тебе
І тіло, й душу
не беріг…