Болем в серці відзивається Ваш вірш. Багато українців полягло на полі бою, але кінця - краю не видно. Кремлівський " цар " невмолимий не тільки українським народом і владою, але й цілим світом, уперто стоїть на своїй брехні. Дякую за підтримку і надію на краще, але віднови ще не видно, та й кіш не повнішає. Не так - то воно легко поставити потяг на рейси , який з них зійшов, та ще й коли тобі не допомагають, а тільки ставлять палиці в колеса. З повагою.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")