Ну, якщо Ви вже такий завзятий патріот, то Ви справді марнуєте час, бо Вам молодому, сильному і обізнаному у всіх аспектах України, мабуть час прибути сюди і зібрати свою партію, і балотуватись в Раду, тут подейкують, що скоро будуть нові перевибори, а там, гляди і до трону недалеко.
Як казав герой актора Андрія Миронова на запрошення на Колиму у кінокомедії Леоніда Гайдая "Діамантова рука", краще Ви - до нас.;)
А якщо без сміху, то аби я, боронь Боже, став би президентом України, то миттєво привів би до всіх вищих структур влади українських НАЦІОНАЛІСТІВ: Ярош, Корчинський, Білецький, свободівці і якомога більше вихідців з Галичини. Ніякої демократичної балаканини років на п'ять! Жорстка зачистка усіх структур від москалів та підмоскаликів! Всіх, хто мав би посісти якусь посаду, - на поліграф! І масштабні репресії "п'ятої колони"! І сходу за зачисткою - всеосяжні реформи усіх структур! СПРАВЖНІ реформи за зразком Польщі та Чехії! Ну, а там вже можна було б щось теревенити про права людини. Але те все мрії та сни! Реальність же така, що на Україну чекає дефолт і, як наслідок, розпад на шматки. Клоун вже роздав олігархам регіони "на кормлєніє", а це не може не привести до розпаду України, бо виживатимуть усі так, як їм заманеться. Київ вже ніхто і ніщо, значить усе буде вирішуватись на місцях, а це - розвал держави. В мене є невеличка надія на Джо Байдена. Можливо, він щось придумає, аби не дати Україні перетворитися на Сирію. Але, те - "МОЖЛИВО"...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")