Я тут, бо: «Слава Україні!», І де б не був: «Героям – слава!»
Поля пшенично-волошкові, На небі – сонце золоте, Зберу бажання я вершкові, Нехай омріяне, - росте… І діти, вдячні Батьківщині, Батьків примножені здобутки, І мед, що пахне у вощині, І щастя, миті, - незабудки… Ми всі окроплені війною, У кожнім серці: біль і кров, Та хто укрився пеленою, Нам заповів свою любов… Ми зобов’язані довести, Ми мусим звершити почате, Заради пам’яті і честі, Їх з перемогою вінчати… Я присягнув оцій країні, І відступить не маю права, Я тут, бо: «Слава Україні!», І де б не був: «Героям – слава!»
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")