Мене дуже здивувала назва Вашого вірша і потішила, бо таких, як Ви, поза границях багато всякого люду, і якщо задумались Ви, то і в інших серце йокнуло. Я дуже сподіваюсь на зміни в нашій Україні і тоді саме ви всі з вашим досвідом будете їй дуже потрібні. А над віршем треба ще добре попрацювати, бо збивається ритм і читати важкувато. Порівняйте.
Ми їдемо всі й летимо у Європу, 12 Забувши навчання і навіть роботу. 12 Ми важко долаємо мовний бар*єр, 11 Нас дуже приваблює їх інтер*єр 11
В такому ключі повинен бути побудований ввесь вірш. Не треба забувати за наголоси, бо вони також мають велике значення. За тему і її висвітлення я б Вам поставила 10, а за техніку не можу більше ніж 4. З повагою.
Дякую за коментар. Тільки трохи не вірно вірш ви висвітлили Ми всілетимо і їдем в Європу,(летимо - на останній склад наголос)Забувшинавчання і навіть роботу.Долаємоважко мовний бар'єр,Але насприваблює їх інтер'єр.
Таке в мене бачення... так написала на одному подиху до Дня Незалежності і навіть змінювати не захотілося. Інколи корегую свої вірші, а цей не хотілося, але дуже вдячна Вам за оцінку, для мене це дуже важливо!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")