Душа клекотить від неправди, А тіло спить. Відпрацьовує влада заморські гранди І про райське життя тріпотить. Реальність стріляє в серце, Мо' в сусідове ,не в моє, А може усе минеться І темрява очі не заснує? Гадала циганка на картах, На гущі кавовій теж. Нація йде у смарагдах У зоряне небо без меж. Сон гіпнотичний розвійся, Прозріть, незрячі,прозріть. Народе, влади не бійся Вона повинна замість тебе скніть. Помилка природи – продажня еліта, Не має ідеї,моралі,все прах. Проснись Україно,бо будеш бездітна І не потрібна,ходить по світах.
Забагато категорій: Вірш-пісня, Збірки поезії, поеми, Посміхнись, Казка, Україні присвячується, Рідний край, Українцям, Бажаєте мати інтерактивну сторінку? Точно треба виключити з "Вірш-пісня", "Збірки поезії, поеми", "Казка". Можливо й з "Посміхнись", бо смішного теж мало
Мені, правду кажучи, вже набридли оці заклики: - Проснись, Україно... Де ви побачили, що країна спить чи спала? А щодо продажної еліти, то в минулому сторіччі наші предки вже раз позбулися її, і чим усе скінчилося прекрасно відомо вам, як і мені також... Не ображайтеся тільки, але про мораль слова потрібні інші.
Мені ,здається,що нам потрібно не слова підбирати ті чи інші,стосовно моралі,а брати за підштаники ту еліту,як вони себе називають,і пускати за вітром,щоб про них ні слуху ні духу не лишилося на рідній землі.
Тоді ви щаслива.Ми моремось як черв*яки в банці,замість того,щоб зняти кришку з тої удушливої посудини і вдихнуть чистого повітря.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")