Хахлам Які ж ви українці? Ви – хахли. За возом бігти песиком кумедним Хазяїна. І гавкать. Що ви ще змогли За ці роки? Лиш служите ганебно, - Така вже ваша рабська всьому суть – Бо будувать і дбать своє вас не навчили І Звідти нелюдська ця вовча лють З якою вас перевертні зростили У спину вас штовхає «старший брат» Іти на тих, хто нині тут і з вами Хліб ділить. А сусідський Кат Братів по крові знову робить ворогами. Не люблять вас? А що ж ви здобули Крім права вимог на тупе майбутнє? Ви збудували щось? Коли? Якщо й було, то вряд чи воно путнє На цій землі, де ми усі зросли На цій землі, що стільки знала болю Як ви, брати мої, змогли Зрости отак. Без духу і любові?.. Які ж ви українці? Ви - хохли Бо топчете своє навкруг і всюди У малороси ви давно пішли Ви не брати, а новоспечені Іуди…
|