Україна не винна у тому, що живем ми не так як усі, Що жаліємось завжди на долю і звинувачуєм у всьому її. То що ж таке Україна? Україна - це безмежні степи, це калина коло рідної хати. Це соловейко який співає пісні. Не забувайте цю рідну землю, не звинувачуйте її у біді. Це ж вона ваша рідна ненька прийміть від нас великий уклін. І пробачте за ті всі прокльони. За всі ті обрози і гнів. Ви ріднесенька наша матуся Ви пробачте усіх ваших дітей!
|