*** Дзвонять дзвонарі. Збудили тишу Удосвіта, лише мороз не спить І пензлем, наче гострим лезом пише: - Прокиньтеся історію творить. Не спіть. Радійте світ зорі І сонцю, що долоні зігріває. Благословенні йдучі – жниварі, Нескорені серця у них співають. Вклякніть. Моліться за усіх, Хто Україні славу здобуває. Соборність, незалежність бережіть, Хай гомін волі до небес лунає.
|