Текст для пісні чудовий, крім одного рядочка, який, на мою думку, можна легко виправити: - Пісня вишита сріблом з журбою. Щось тут, повірте, чи погодьтеся, не так. Катю, для гарного вірша нікуди не годяться такі рими: роса - одна, зоря - душа, це я вам говорю переконливо та щиро. Отож ще слід попрацювати над віршем.
Дуже дякую, що прокоментували.Ваші слова для мене дуже важливі.Чомусь я вам вірю і відразу виправляю рими,сподіваюся, що правильно, а ось з рядочком, щось не зовсім розумію,адже, як на мою думку то так актуально для України.Тут ніби не було золотого буму,проте у вишивання вплітаються блискітки, ну а журби скільки завгодно і в піснях, і в житті.
Як подивишся певні телеканали, які так сичать поганими новинами та прогнозами на наше майбутнє, що аж "тошно" стає... А тут - така краса, такі слова, така музика! Браво, Катерино! Певен, Україна пишається Вами!!!
Катю,якби моя воля ,я ваш вірш включила у шкільну програму тому що,почуття патріотизму і любові.,не зважаючи на нововведені предмети ,бажало б бути на кращому рівні ,сердечно дякую за хвилини насолоди,молодець
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")