Безробіття доконає. Україна вимирає. Хто біду таку здолає. Той героєм бути має. Що не діє-відмирає. Цей закон життя триває. Нехай кожен про це знає. Та ніяк не забуває.
Хто працює-виживає. Хто сачкує-відживає. Свою силу з праці має. На добробут заробляє. Життя силу відновляє.
Якщо ж силу не вкладає. Тоді сила та тікає. А без неї кожен знає. Життя земного не буває.
І завжди хай пам’ятає. Для праці певну силу має. Без праці сила покидає. Без сили тіло відмирає.
Та все в міру бути має. Лишнє все перешкоджає. Лишнього хай не вживає. З жиру бісяться-всяк знає.
Працює чи відпочиває. Хай з глузду тільки не з’їжджає. А головне-перемагає. Поразки швидко забуває.
Настрій бадьорий не втрачає. В житті по-всякому буває. Хто знає-той не пропадає.
Цікаво написано, ви молодець, гарно придумано, але багато хто говорить що ці дієслівні рими потрібно рідше вживати, хоча мені подобається. Стосовно змісту: Та ми ж здається і працюєм По трохи мозолі малюєм Здоровя свого не шкодуєм А маємо те - чим горюєм.
Земля не хоче так родити Не можна чесно заробити Правди в школах не навчити Але ж треба якось жити... Ну в мене зсвісно гірше вийшло але зміст вловіть
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")