Неначе молодість моя ( тут можна би було поставити багатокрапковість) Моя загублена вернулась, Коли приїхав в Київ я ( тут співзвуччя (ВВ) це не дуже добре- варто уникати таких речей І почуття в мені проснулось. ( Пробудилось) проснулось, мабуть, русизм.
Привіт, мій друже, як давно, Давно,тебе старий,не бачив. Ти помниш,як пили вино, помниш- теж русизм. має бути пам"ятаєш і наголос на пилИ- це не правильно. пИли має бути. Чи за гріхи мене пробачив.
Ти все такий як і колись, Такий привітний і веселий, Дороги наші розійшлись, Чи памятаєш ти про мене? (Знак запитання тре")
Не зупинити швидкий час, ( тут поміняйте місцями слова щоб наголоси були добрі ) швидкИй не зупинити час І ти і я вже постаріли, А я люблю як перший раз, Не можу жити я без віри.
Я все тобі віддам, що є Від тебе не візьму нічого, Радіє серденько моє І вірю в тебе як у Бога. ( як не мене , то тут трохи переборщили.Я не вірю цьому рядочку. Місто можна дуже любити, але не вурити в нього , як у Бога) подумайте цей момент.
Привіт, Роксолана! На рахунок Бога я переборищив, сам про це думав. Звідки ви така грамотна? А за конструктивну критику ,дякую. Помилки загартовують... Попробую виправити.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")