Перехрестя
стрічань і розлук,
Джерело почуттів
і натхнення, -
Полонив ти мене,
Кременчук,
І став рідним
навіки для мене.
Ти, як кремінь,
стоїш над Дніпром
Оберегом
козацької слави, -
Хай святиться у
душах добром
Твоя назва проста
й величава.
Ти жалітись на
долю не звик,
Не шукав будь –
яких привілеїв,
Місто – воїн,
творець, трудівник, -
Ти окраса країни
моєї.
Під вже звичний
коліс перестук,
Роз’їзджаємось ми по
домівках –
Кременчук!..
Кременчук!.. Кременчук!..
Завершилась
казкова мандрівка.
10.06.12
|