Так,Іванку,І я в дитинстві досхочу босоніж набігалася,зараз уже в селі босоногих дітлахів не побачиш.та й не дивно це,бо екологія страшна.Дякую за відгук.
Рядки цього вірша лягли на папір невимушено,вільно і я подумала,що було б дуже добре,якби кожна людина змогла б відчувати себе в рідному краю так вільно і щасливо (зараз,нажаль це не так),дякую за коментар.
Щиро дякую вам,п.Наталю,за те,що володієте майстерністю спілкування і ваші добрі поради завжди приносять добрі плоди.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")