Де дух сторіч
Де казки тайна,
Легенд бездонне джерело
Там Львів стоїть
У гордій тиші
І душі зігріва теплом.
Там древній Юр
Молитви зносить
За землю ,край
І за народ
За мову нашу найріднішу,
Що в пісні лине до висот
Писемність тут благословенна
Зароджена й живе в віках,
Щоб мудрість роду не згасала
Примножувалась в сторінках
Високий Замок, як колиска
Пісень, історій оберіг,
Як передзвін музик троїстих
Трамвай заманює усіх
До подорожі, до розмови
До роздумів, до сподівань…
Хоч вулички вузькі й дороги
Тут душу ширше розкривай
|