Зарядився травень
легкими дощами
Впав у стиглі трави
сонця днем чудним
Потім в візерунках
квітами ставали
Громом в блискавицях –
щоб не був нудним
Плюскіт у калюжах
щоб в житті світало
Від іскри потрібно
запалити день
Може б завтра знову
сонце привітало
Бо в червневі трави
вже косар зайде…
12.05.2014 10:46:50
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")