п.Лілія! Ви завжди тепло відгукуєтесь щодо моїх віршів. Дякую і обов*язково продивлюсь щось Ваше, бо пишете цікаві речі, які трішки требе пвправляти...Пломінь.
п.Наталю я очікував і виглядав з усіх сторін: надто вже ми паралельно ми вібруїєм...Ні, близькість світогляду - це чудово, але тоді з приязню і нетерпінням очікуєш думку іншого спільника вібрації...Ви обіцяли висловити думку щодо "Він на гібридній був війні" - і я її рчікую.З пошаною Пломінь.
Ви завжди така іронічна? Я ще не зустрічав Ваших коментарів без кольок...Але в наявності маю весь набір гумору - від легкого англійського до жорсткого сарказму...Не хочеться вдаватись...Люблю у людях світло...Виглядав, виглядав, а не побачив....
Чому не дуже,п.Ірино, якраз дуже... лежиш, а кругом тебе стіна жита чи пшениці і теплинь, і запах поля, хліба, польових квітів і ще чогось, а над тобою чисте, блакитне небо з відголосками пташок...якраз таку красу і передано у цьому чудовому вірші.
Дякую за розуміння.Йдем до весни, а тому підем до ниви спільно...Нас не зрозуміти, хто не відчув бентегу дозрілого хліба...І Вас ще раз з святами. Пломінь.
Природа - це чудо , я переконався - земля дає силу , а коли полежиш , коли відчуєш хміль і запахи землі , коли душею злучишся із нею - тоді і розмова з Богом кращою стає ... Ніжність слів - ще й силу в душу додає ! І дивну могутність , і очікування приходу літа ...
В хлібах не був, але щороку мав обов'язково повалятись в доволі високій конюшині за хлівом. Емоції тоді переповнювали
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")