Добрий ранок Україно,
Ти ввійшла у мої сни,
А твій голос солов'їний,
Приніс спогади мені!
Золотилася пшениця,
Розлилась у небі синь,
Смачна буде паляниця,
Наших спритних господинь.
Немов жайворонок в небі,
Так і я -не ворохнусь!
Щоб не зникла ти, далебі,
Так у снах і залишусь!
|