Stodolia
Неговіркий осінній день
І сонце тихо полохливе ,
Осінній лист з дерев піде
В осінні спогади мінливі .
Усе тече в дощі чомусь
Холодний сніг перемагає ,
Та в серці радісно чомусь ,
Душа мабуть допомагає .
Бо там тепло , любов живе
І мрії затишні … надії …
У шкереберть зло утече
Весна у серці день розсіє .
Бо світло у душі , мені ,
Всі хмари вітер розчиняє ,
У затишні приходжу дні
Де сонце у душі безкрає …
|