Шекспір на нашій сцені
король уже їм став не любим,
з`явився Озрик,
то й таємне віче вишиванки свої
за нього зняло-
їм всього стало, враз, замало,
Європи, в`їзду без зупину...
те, що ще мають Україну,
й можливий вступ в союз військовий...
що? проща до Росії знову?
підете й станете Расєєй-
сіроко вже зі сходy вєєт.
і будете знов без країни,
без мови, безнародні?
заради миру- у безодню?
чи це логічно і природньо?
Іван Петришин
CША 09.04.2019
|