як пам'ятають минуле народи?
будують з металу й каменю Пам'ятезводи.
-побачиш ти Пам'ятезвід,
то зупинись і поклонись,
і прочитай, й запам'ятай,
і іншим в слові передай,
і згадуй, і не забувай-
то- пам'ять про подію надважливу,
то ж передай її правдиво,
як то народ у той час відчував-
Пам'ятезвід- аби ти шанував
народні втрати й перемоги,
важкі і небезпечнії дороги,
аби ти далі жити міг,
мову й культуру їх беріг-
Пам'ятезвід- твій оберіг.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1523 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")